View Single Post
Eski 10-01-2008, 20:05   #38
İklimsiz
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Kiraz Tuzlaması Kavurması:

Tuzlaması: Kirazlar yıkanır, bütün olarak kavanoza konulur. Üzerine kalın tuz serpilir. Tekrar kiraz konur tuz serpilir. Bu işleme kap dolana kadar devam edilir.

Kirazların çekirdekleri çıkarıldıktan sonra suya konularak tuzunun çıkarılması sağlanır. Tencereye sıvı yağ konur. İnce doğranmış soğanlar yağa ilave edilerek kavrulur. Kirazlar üzerine konulur ve karıştırılarak kavrulur.

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön