View Single Post
Eski 06-01-2008, 14:03   #1
karinca70
Ağaç Dostu
 
karinca70's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,235
Şelaleli Süs Havuzu Yapımı

Sizlere bu yaz yıllık izinlerimde parça parça inşa ettiğim şelaleli süs havuzunun adım adım yapılış öyküsünü resimli olarak anlatacağım.

Bilgi edinme ve öğrenme süreci

Şelaleli süs havuzu yapmak için öncelikle böyle bir isteğe sonra da yeterli know-how'a ihtiyaç var. İstek için internette şelaleli süs havuzu resimlerini aramanız ve incelemeniz yeterli olacaktır. Know-how için sizlere kendi satın aldığım kitapları tavsiye edeceğim:

Su Bahçeleri Tasarım Kitabı - Yvonne Rees ve Peter May - Yapı-Endüstri Merkezi Yayınları (Bauhaus'ta satılıyor, fiyatı 40 YTL civarıydı sanırım, 144 sayfa renkli kuşe baskılı çok kaliteli bir kitap)

Water Gardens In A Weekend - Peter Robinson - Hamilyn (Sanırım Bakırköy Carousel'deki kitapçılardan birisinden almıştım, 160 sayfa renkli kuşe baskılı, kalın ciltli, ingilizce, kaliteli bir kitap) (Aldığım kitapların içinde en kalitelisi buydu)

Garden Pools Fountains & Watercourses - Black&Decker (Sanırım Bauhaus'tan satın almıştım. 120 sayfa renkli kuşe baskılı, karton ciltli ingilizce güzel bir kitap)

karinca70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön