View Single Post
Eski 31-12-2007, 00:32   #18
denizakvaryumu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sinaninci1 Mesajı Göster

Tamam bende bir Şanlıurfalı olarak nerden başlıyayım. Çig köftedenmi, içli kötedenmi, patlıcanlı kebaptanmı, tepsi kebabındanmı, lahmacundanmı, keme kebabındanmı, baklavadanmı, tel kadayıfındanmı, neyse kalbim duracak şimdi yarın gündüz anlatırım.
Her hafta Urfa'ya giden biri olarak patlıcanlı kebap ve temmuz-ağustosdaki patlıcan kebabın yanındaki taze kırmızı biber közlemesi başka bir yerde yok kabul

Urfa'nın şıllık tatlısı çok güzel, o da kabul

Ancak sadece erkek keçi etinden yapılan ve sadece üzüm hoşafı ile yenen Isparta kebabı hiçbir yerde yok...Bu kebabı yiyen Isparta'dan asla vazgeçemez.

Isparta’ya gidip de İslamköy’ü ziyaret etmeyen, Kebapçı Kadir’de yemek yemeyenin hacılığı sayılmaz.

http://www.milliyet.com.tr/2001/09/2...yazkarduz.html


Eklenen Resimler
  

Düzenleyen denizakvaryumu : 31-12-2007 saat 01:06 Neden: bilgi ekleme
denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön