View Single Post
Eski 30-12-2007, 21:32   #1
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Tokat Kebabı

Malzemeler:

İri kuşbaşı et,
Domates
Patlıcan
Yeteri kadar tuz
Odun, çalı çırpı
Tokat kebap Ocağı

Malzemeler

Name:  1 (Custom).jpg
Views: 38540
Size:  105.7 KB


Patlıcanları doğramış olarak görüyorsunuz uzun patlıcanlar yuvarlak olarak enine de kesilebilir ancak kalın olmamalı ki kolay pişsin.

Name:  2 (Custom).JPG
Views: 27351
Size:  68.0 KB


Çalı çırpı odunlarımız çok kalın olmamalı çokta ince olmamalı ki alevli ve yüksek ısılı ateş yapsın

Name:  3 (Custom).JPG
Views: 26529
Size:  67.3 KB


Şişlere patlıcanları diziyoruz, bir adet patlıcan bir adet et, ilk başlangıç yağlı bir et parçası **** kuyruk yağı olursa daha iyidir bu şekilde yağ şişleri dizdiğimzide üstten eriyerek şişten aşağı doğru aksın domatesin üzerine düşsün.

Name:  4 (Custom).jpg
Views: 25752
Size:  138.1 KB


Dizilmiş iki adet şiş
Name:  5 (Custom).jpg
Views: 43076
Size:  78.7 KB

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön