View Single Post
Eski 15-03-2006, 16:53   #24
Ağaçkakan
Ağaçsever
 
Ağaçkakan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-02-2006
Şehir: izmir
Mesajlar: 30
ağaç heykel yarışması hayali

merhaba ağaç ve doğa dostları,
toplumun sıradanlığı ve boğuculuğuna inat, doğa ne kadar heyecan verici değil mi? bugün izmir kültürpark'ın doğasında 10 dakika yürümek bile bu etkiyi yarattı bende.
ağaç heykel yarışması projesi ise galiba hep hayal olarak kalacak. olsun, yazışmak ve konuşmak bile güzel.
ancak ne kadar hayalci bir toplumuz. sanki çok insan katılacakmış ve sanki devasa boyutta heykeller yapılacakmış gibi sınırlamalar getirmeye çalışıyoruz. neyse bizim memet yarım metreye kadar izin vermiş, sağolsun.
ama sözünü ettiği zeytin kütüklerini almadan geldiği için ceza olarak yarışmada ödül alanlara karaburun'a kadar tekne turu yaptırsın. tabii özel ağaç ödülüne ek olarak. hem ordan ağaç da toplanır.
şimdi memet "iyi ama tekne benim değil ki, nasıl tur attırayım" diyebilir. olsun zaten yarışma sanal olduğu için tur da sanal olacak.
tabii sanalı gerçek kılmak da mümkün. bunun için ağaçlar sitesinden bir yetkilinin seçici kurulla bir araya gelmesi ve hep birlikte yarışmayla ilgili kuralları ve işleri, bu forumda yazılanları da dikkate alarak, belirlemeleri gerekiyor. bu işler içinde yarışmanın duyurusu, tanıtımı da var. sponsor adaylarının ödüller dışında tanıtımı desteklemesi gerekebilir.
iyi yontular...

Ağaçkakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön