View Single Post
Eski 15-12-2007, 07:07   #6
Todor
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 30-07-2006
Şehir: Yalova
Mesajlar: 6,884
Ufuk Güldemir'in yazısı:


Alıntı:
338 win Mag bir daha konuşuyor. Sert konuşuyor: Kemik sesi. ‘Thump’.

Karla kan birbirine acıyla karışıyor. Kar ve kan bu kadar mı yakışırmış birbirine? Kızıl kar yağar mı hiç? Ayı ölünce kızıl kar yağıyor ey sevgili okur...

...

Bir tek çirkinleri mi avlayacağız?

Penisinin içinde kemik olan tek canlı, ayı. Kemiğin topuzu gümüş kaplanarak içki karıştırıcısı yapılıyor. Ellerimle penisini açıp kemiğini çıkarıyorum. Bir karış uzunluğunda kalem gibi bir kemik.

Ayının sadece postu ve başı 75 kilo. İki kişi kar motoruna taşımakta güçlük çekiyoruz. Burnunun ucundan kuyruk sokumuna olan mesafe 9.8 feet. Irkının sıradan bir ferdi.
Perihan Mağden'in cevaben yazısı:
Alıntı:
Burda, Irak savaşına girmemiz için en iffetsiz yayınları yürütmüş bir kanalın patronundan bahsettiğimizi de, hatırlamakta yarar var.

Evet, insanoğlunun avcı ve toplayıcı olarak yaşadığı dönemlerden geçtik. Ama Güldemir magaralarında soğuk ve açlıktan tir tir titreyerek yolunu bekleyen karısı ve çocukları için öldürmüyor ayıyı. İçinde, vakti zamanında çok yanlış gitmiş bir şeyler yüzünden öldürüyor. Bu yazısıyla da bana her şeyden çok 'yalnız kalmamak' için evine götürdüğü erkekleri öldüren, eğricik büğrücük ceset ve parçalama çizimleri, tuttuğu zavallı notlar ve kendini 'Monochrome Man' diye adlandırması, bir de yediği tüm haltları tasvir tasvir anlatmasıyla ünlü İngiliz seri katil Dennis Nilsen'i hatırlatmış bulunuyor. Etme bulma dünyasına olan inancımla bitiriyorum.

Todor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön