View Single Post
Eski 12-12-2007, 14:00   #15
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Demek ki hepimizin hayatında gelmesi gereken bir zaman var.Biraz ekonomiyi düzeltmek,biraz çocuk büyütmek derken yıllar geçiyor.Önemli olan bir yerde bir zamanda yakalamak.(Bu arada yaşadıklarımız hepimizde farklı farklı)

Bizde eşimle ayın 4 hafta sonunu adeta programlıyoruz. Aile ve gezi olarak. Gezi derseniz bildiğiniz günübirlik yürüyüşler, maliyet derseniz evde kalıp bir markete gittiğinizde gerekli gereksiz harcıyacağınız bir para.
Pazar günü geç uyanıp kahvaltı sofrasında televizyona **** bilgisayara mahkum akşamı etmektense, doğaya çıkıp bütün diğer şeyleri unutup kendimiz için birşey yapmış oluyoruz. Trenle Küçükçekmece’ye gelirken Florya'da inip , Orman, Menekşe Deresi kenarından yürüyerek eve dönmek bile gezidir bizim için.**** bir pazar sabahı evden çıkıp Menekşe sahiline yürümek hele bir de lodos varsa.

Ümit Bey’in gezi kültürü geziye bakış açısı ,seçimleri, yazı ve fotoğraflarıyla süper.Ona ulaşamasak da hepimiz kendi gezimizi kendi imkanlarımızın yettiği kadar programlayabiliriz.

Bayram tatiline gelirsek,4 yıldır bayramlarda Muğla'da okuyan oğlum İstanbul'a geliyor, yetmese de özlem giderip aile ziyaretleri yapıyoruz..Yani bayramın 1. ve 2. günü aile büyükleriyle,3. ve 4. günü evdeyiz.


Düzenleyen Vildan Sönmez : 12-12-2007 saat 14:34
Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön