View Single Post
Eski 11-12-2007, 11:06   #64
lerdemir
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 20-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,120
Merhaba Milka,

O zararlılarla ilgili olarak "Bitki zararlılarını tarif edebilmeniz için örnek fotoğraflar" başlığı ile özellikle de "Bitki hastalıkları ve zararlıları için yardım hattı" başlığını değerlendirebilirsiniz.

Örnek fotoğraflardan veya daha önce benzer sorunu yaşamış üyelerimizin hem tarif hem de fotoğraflarından tanırsanız ilgili zararlıyı, ona uygun tavsiye ve yönlendirmeyi uygulayabilirsiniz.

En olmadı; o yardım hattına fotoğraflı bir soru yazarsınız; uzman üyelerimiz ilk vakit bulduklarında ilk yardıma gelirler

Mücadelenizde başarılar...

NOT: Tarifinizden, benim daha önce benjaminde yaşamış olduğum "kabuklu bit" zararlısı gibi bir izlenim edindim; onun için de yardım hattındaki şu mesajımı ve sonrasındaki tavsiyeleri izleyebilirseniz işe yarayacaktır.

lerdemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön