View Single Post
Eski 11-12-2007, 08:49   #6
Fahri Yardımcı
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 23-08-2007
Şehir: ISTANBUL
Mesajlar: 92
Bayramda ne yapalım

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kuru.umit Mesajı Göster
Evet sevgili Agaclar.net üyeleri. Bayram tatili yaklaştı, iyi bir geziyi bu sene iptal etmek zorunda kaldık (Vietnam-Kamboçya). Yurt içine döndük. İstanbul-Devrek hattı yazısında bahsettiğim yere , 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyüne yer ayırttık. Kar yağar ve sonrasında durursa, yollarda da perişan olmazsak iyi bir 2 gece 3 gün geçiririz diyorum. Hanım oraları görmemişti. Ama bir taraftan da acaba başka yerlere mi gitseydik diye de içimden geçiyor. Fikir olması için acaba agaclar.net üyeleri bayramda nerelerdeler? Ne önerirlerdi ?
Benim 2 planım var

Birincisi Düzce rsort thermal kaplıcasında konaklayacağız acık havuzu kapalı havuzuzu tenis kortu gece canlı müziği vs. süper bunun yanı sıra Güzeldere şelalesini Samandere şelalesini gezeceğiz. Bir at çiftliğine gidip ata bineceğiz ayrıca Konur Alp gezilecek müzesi vs. 2 gece 3 gün istanbul'a yakın yollarda telef olmayacağız. Ayrıca bir diğer program ise rahatlık ve konfor bana göre değil diyenlere Kastamonu Ulus a gidiyoruz. Kış kar üzeri çadır konaklama çadırları uyku tulumları benden Ulus Gölyaka şelalesi Uluyayla vs gezilecek. Küre dağlarının en harika yerleri.

Ya konfor ya da çile 2 tercih 2 ayrı seçenek.

Bunun dışında ben doğa ile başbaşa vakit geçirecem diyenlere 2 yer öneriyorum. Birincisi Yuvacık karaaslan alabalık tesisleri. babaannenin çiftliği ve İzmit Karamürselin üzerinde başdeğirmen tesisleri fiyatı kişi başı 60 civarı idi ancak bayramda mutlaka şişirmişlerdir diye düşünüyorum
www.basdegirmen.com

Başka beklentisi olan arkadaşlara beklenti karşılığı yardımcı olabiliriz.

Sevgiler,

fahri yardımcı
0533 398 51 77

Düzce eftani özel tavsiyemdir. Katılmak isteyenler beni arayabilir. Bayramın birinci günü öğlen saatlerinde çıkılacaktır.

Fahri Yardımcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön