View Single Post
Eski 01-12-2007, 16:48   #3027
cezzar
Ağaç Dostu
 
cezzar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-05-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 182
Arkadaşlar,
Bu garantili/garantisiz olayında bir yanlış anlaşılma olmuş. Paul Bey hiçbir zaman garantili çelik yollayacağından söz etmedi. Zaten kavram itibariyle bana ters geliyor bu. Nasıl garanti edebilir ki?

Arada sipariş sırasında mevzu bahis olan garanti olayı, postayla ilgiliydi. Yani garantili posta mı olsun yoksa normal posta mı diye... Sözün özü, yıllardır dünyanın dört bir yanına aynı şekilde çelik yolluyor Paul Bey..

Hepimizin de şahit olduğu üzre, ve bana röportajda da belirttiği üzre, Paul Bey mümkünse hep tek çelik siparişi için 2-3 çelik çıkabilecek çelikler kesip yolluyor. Hepimiz biliyoruz bunu. Bunu yapmak zorunda değil, ve kötü niyetli olsaydı böyle yapmazdı herhalde.. Ama müşteri memnuniyeti için elindeki bitki büyükse yapıyor bunu..

Sonuçta -kendisi de bunu defalarca söyledi röportaj sırasında- siparişten memnun olmamamız demek, kendisine tekrar sipariş vermememiz demek. Bunu bir satıcı olarak istemez haliyle..

E tabi sonuçta memnun kalmayan bir daha sipariş vermez, sürekli ona sipariş vermek zorunda değiliz hiçbirimiz

Ayrıca Paul Shirley'in çeliklerin ılık ortamda olması gerektiğini, soğukta bırakılmamalarını söylediğini röportajdan gelir gelmez yazmıştım "Paul Bey'e röportaj soruları" başlığı altında. Oradaki son mesaja bakabilir merak edenler...

Böyle işte, bu açıklamaları yapayım dedim yazılan mesajları okuyunca..
Selamlar..

cezzar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön