View Single Post
Eski 19-11-2007, 21:06   #9
Mucip Gürbüz
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 30-07-2007
Şehir: yalova
Mesajlar: 479
Acaba hangi gerekçe bu semercioğlunu uçak kiralayıpta golf sahası için kesilen ormanları görüp durumdan vazife çıkarmak, parasını cebinden ödemiş uçağın, golfçüler de ağırlamışlar, bu adam hala kaz gelen yerden tavuk esigemeyeceğini öğrenememişse yazdıklarından başka bir şey beklemekte saflık olur zaten.

Golfçüler, otelciler sütten çıkmış ak kaşık oluvermiş, ama suçlu sandalyesine seracılar oturulmuş, bütün kimyasalları toprağa verip çevereyi kirletiyorlarmış, peki bu golfçüleri merak eden acar gazetecimiz bir merak daha etsede şu kaz dağlarının üstünde uçuverse, birde bu adamların hangi kimyasaları kullandıklarını da merak etse olmazmı? zinhar olmaz.!!

Aynı acar gazetecimiz Bergema'ya hiç teşrif etmiş mi veya uçak kiralayıp yazı yazmış mı, oradan çıkan milyonlarca ton siyanürlü atıkları hiç görme ihtiyacı hissetmiş mi, ama ne hikmetse birden bire aşka gelip belekteki ormanları göresi gelmiş, Allah'ın hikmetine bakın. Bu da yetmemiş seracıların üstüne basıp, golfçü ve otelcileri temize çıkarmış.

Domates artık yemeyecekmiş, seracılar bir kenarda kendileri için ayrı yetiştirip yiyorlarmış, hormonluları satıyorlarmış, hormonun ne olduğunu biliyormu bu adam acaba zararı nedir haberi varmıdır, Orhangazi de GDO lu yetiştirilip tatlandırıcı yapılan insan sağlığına zararı kesin olan mısır, ve dünyanın büyük kartellerinin hükümete ozel kanun çıkarttırıp üretime devam eden cargil adlı şirket hakkında yazı yazmışmıdır acaba?

Cargil Yüzünden ülkedeki şeker fabrikalarının atıl kaldığı, şeker pancarı üretiminin bittiğini, çalışan işçilerin ve üreten çifçinin mağdur olduğu ülke ekonomisinin zarara uğratıdığını yazabilmişmi ya da haberi varmı?

Birden bire bey hidayete eriyor atlıyor uçağa, seracıların bütün kirli çamaşırlarını ortaya döküyor, işte "araştırmacı gazetecilik" buna denir, golfçü ve otelciler sana minnettar maddi, manevi fedakarlığın için!!!. ve kendine birde kendisi gibi şahit buluyor; Toroğlu.....

Başından sonuna kadar yazdığı ve yaptılarının mantığını şöyle özetleyebilirim; "Kaz gelen yerden UÇAK esirgenmez"

Mucip Gürbüz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön