View Single Post
Eski 07-11-2007, 10:54   #31
Platalis
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-04-2007
Şehir: Marmara
Mesajlar: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berduray Mesajı Göster
Nerede yanlış anlaşıldığımı bir çözebilsem...
Öncelikle ben yanlış anlaşılmamak için bir ön hazırlık yapayım. Bu siteye yeni üyeyim, hatta bu ikinci mesajım. Ama siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Birçok fotoğraf sitesinde de aktif üyeliğim var.Dünkü çaylak ukalalık yapıyor gibi bir fikir çıkmaz umarım.

Bence Malina'nın yazdıklarını tarafsızca tekrar okuyun, savunmaya geçmeden. Söylediklerinde çok haklı çünkü bu tür forumlarda paylaşım yapıyorsanız kendinizden çok diğer üyeleri de düşünmeniz gerekli, bazı yazılı olmayan kurallara dikkat etmeniz anlaşılabilirliğinizi artırır. Amacınıza ulaşmanızda (fotoğraflarınızı veya fikirlerinizi paylaşmak gibi) daha verimli/hızlı olursunuz.

Yarışma bölümünde nesnenin önden arkadan, uzaktan yakından, hazırlık vs. görüntüleri ile kalabalık yapmak yerine en iyi gösteren görüntüyü eklemeniz daha etik. Diğer görüntüleri, yarışmayla alakası olmayan galerinin diğer bölümlerine eklersiniz ki merak eden gidip oradan bakar. Yarışmada sizin nesnenizin fotoğrafı yarışmalı, fotoğrafın versiyonları değil.

Bunlar benim fikirlerim, nacizane. Biliyorum ki cevap yetiştirenler olacaktır. Kimseye suçlama/ukalalık yapma/nasihat niyetinde değilim. Cevapları oku(ya)mazsam şimdiden laf yetiştireyim

Platalis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön