View Single Post
Eski 25-02-2006, 17:19   #7
ekim
kedimi
 
Giriş Tarihi: 24-02-2006
Şehir: Istanbul/Çamlıca
Mesajlar: 1
Bende de var bu sorun

Meraba,

Ben bonsai işine yeni başladım 10 gün oldu. Ve çok zevk alarak yapıyorum. 2 adet bonsai aldım. Birisi çiçekçiden aldım Ficus. Takip ettiğim kadarı ile yeni başlayanlar için ideal bir bitkiymiş.

Başlangıçta bunun benim şansım olduğunu düşünüyordum ama ikinci aldığım ve adını bilmediğim bitkim ölmeye başlayınca sadece benim değil bitkininde şansı olduğunu anladım

Neyse konuyu uzatmadan derdimi anlatayım,

ikinci aldığım (Bauhause dan) bitki (adını bilmiyorum ne yazıkki resmi aşağıda) yaprakları bir değişik. yani pörsümüş gibi,cansız aşağıya doğru bükülmüş. İlk aldığımdada bi tuhaftı ama şimdi daha kötü gibi. Gübre aldım onuda uyguladım ama sulamaya bile korkuyorum günde bir suluyorum. Walla baya üzülüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Daha aklımda soracak, öğrenecek bir çok konu var bu aralar netten sürekli konu ile ilgili okumaya çalışıyorum. Bu siteyi kuran ve işleten arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu şekilde aynı düşünceyi paylaşan bir insan gurubunu bir alanda buluşturmaları çok güzel. İnşallah mart ayındaki buluşmaya da gelmek ve tanışmak isterim.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg bons1.jpg (47.2 KB, 2456 views)

Düzenleyen backyard : 25-02-2006 saat 20:35
ekim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön