View Single Post
Eski 04-11-2007, 17:25   #168
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Ankara atölye çalışmasında 4 saat su gibi akıp geçti. Bir dahaki çalışmamızı sabahtan başlatalım diyen fikir mimarı sabah'a aynen katılıyorum ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Sevgili Ulmus ve İzmir'deki işlerini bırakıp gelen sevgili bonsaisan, sizlerin anlattıklarınızı ve yaptıklarınızı görüp de bonsai yapmayacak bir kişi olacağını düşünemem. İkiniz de gerçek anlamda sihirbaz gibiydiniz. Öğretileriniz için ikinize de (ayrıca bonus için bonsaisana bir kez daha) teşekkür ediyorum.

Bu arada bu toplantının gerçekleşmesini sağlayan ağaçlar.net'e bir kez daha, hiç durmadan benim paniklerimi toparlamaya çalıştığı ve en önemli sorunları aştığı için sevgili müjgan'a, Fen Fakültesinde bize sınıf açan sevgili herbaryum'a, bizlere fidan sağlayan Çankaya Belediyesi'ne, fidanları taşımakta ve malzemeler konusunda yardımlarını esirgemeyen sevgili hakan kınacı ve levent_cc'ye ve katılımcılarımız Sn. Ahmet Demirtaş, Oğuz Köylü, payas yeni üyemiz olacak İlker ve Cüneyt Çelen'e, bana bu kadar güzel bir gün geçirttikleri için çok teşekkür ederim.

En son olarak benim bonsai adayı AĞACIM için kendisini feda eden sevgili Yücel Özlem'e özel olarak teşekkür ediyorum.

Mart ayında yeniden buluşmak dileğiyle.


Düzenleyen nevsune : 04-11-2007 saat 18:02 Neden: isim eklemek
nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön