View Single Post
Eski 22-10-2007, 23:39   #58
bonsaisan
Ağaç Dostu
 
bonsaisan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-10-2005
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,793
Sayın bonsaiseverler Bu atölye çalışmasında siizn için gerekli olçak malzemeerin başında telleme için en önemli material olan mazeme yani bakır **** aliminyum telere ihtiyaç vardır.

Biz İzmirde ki çalışmamızda bunu topdan almayı planladık.

Özelikle bu bakır teller elektirikçilerde farklı kalınlıklada metre ile satılır.Tek bir sorun vardır oda koruma amaçlı üzerlerinin plastik ile kaplı olması ve bu plastiğin orada sökülmesi.

Ama açık şekilde ki biz izmride bulduk bakır telerde mevcudur.Bu konuda Sayın Nevsune hanım bir bilgi söylemişdi sanırm bu konuya açıklık getireçekdir.

Onun dışında diğer bonsai araçları olan makas ve kesiciler ne yazkki ülkemizde yok sadece yurdışında getiriliyor ki kısmetse saksı olayını hallettim birde bu maks olayına girmediğim kalmışdı onun belki ilerliyen yılarda halede bilirz.

Ben kendi bonsai setimle geleçeğim için gerektiği hallerde siz bu konuda çalışma sırasında ayrdımda bulunurum.Ama sizden ricam nasıl olsa getiren biri var diyerek ufakda olsa bir bağ **** gül budama makası ve bir tel kesme makası getirmemezlik etmeyeçeğinizi umuyorum.

Saygılar

bonsaisan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön