View Single Post
Eski 20-12-2022, 11:46   #28
chelik26
Ağaç Dostu
 
chelik26's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-11-2018
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 418
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Alp.er Mesajı Göster
Prefabrik eve sahip olan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar , prefabrik evinizden memnun musunuz , yazın çok sıcak olduğu ve ömürlerinin kısa olduğu söyleniyor..Sizin fikirleriniz nelerdir..Tavsiye eder misiniz.

Hiç prefabrik ev görme , inceleme fırsatım olmadı ama sanki prefabrik ev oyuncak maket evmiş gibi ,prefabrik eve harcanacak paraya yazık olur gibi bir his var içimde. 70-80 bin civarı bir prefabrik ev almaya değer mi gibi deli sorular var aklımda.
Yakınsanız gelin benim mekanı inceleyin
****** tuüla çimento gibi değil ancak gayet kullanışlı, 2 günde kurulabilen güzel bir yapı. Benim 4. sene gayet sağlıklı, yazın sıcak kışın soğuk olmasının tek sebebi, atavanın alçıpan ve çatının saç olmasından,
Şunu yapabilirsiniz, alçıpan üzerine 2 kat camelyaf ve saçın altına 1 kat yine cam elyaf takviye yaptırırsanız çok güzel bir bahçe evi olur. Duvarlar fln gayet güzel ve sağlıklı.

chelik26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön