View Single Post
Eski 11-12-2021, 19:43   #2
bardacık
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 21-08-2006
Şehir: İzmir-Zeytinalanı
Mesajlar: 18
İyi günler soğuktan korumak için bence İsntabul'da artık iç meâna almalısınız. Ben de 3 sene önce, İstanbul'da, reaperlarıma kışı iç mekânda geçirmiştim. Yapraklarını dökeceller ama bahar sıcakları ile tekrar yeşilleneceklerdir. Verim açısından da bu baharda ekeceklerinizden en az iki kat daha fazla ürün alırsınız. Tohum almayı önümüzdeki sezon için tekrar ekme amacıyla düşünüyorsanız bence kışı iç mekânda geçirtin. Çimlenme kaygısından da kurtulmuş olursunuz.
Tohum almak için bibierlerin olgunlaşıp kızarması hususunda bir şey diyemiyroum.

bardacık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön