View Single Post
Eski 16-11-2021, 18:18   #83
ancestral
Ağaçsever
 
ancestral's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-12-2019
Şehir: Muğla
Mesajlar: 57
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi encarte Mesajı Göster
Bir yerde okumuştum.
Üç zararlı alışkanlık vardır;
1) E.oin
2) Karbonhidrat
3) Aylık maaş.
Malesef üçüncü maddeyi bir türlü aşamadık. Sanırım korkularımız var paylaşıpta aşamadığımız. Bu güzel hikayeyi ilk anlatmaya başladığından beri takip ediyorum. Hep keyifle okudum. Azim ve sabır bu herhalde dedim çoğu yerde. Allah gönlüne göre versin.

Dün akşam y..tube'da şehirden köye kaçış videoları izlerken öyle güzel bir hikayeye denk geldim ki. Dedim ben burayı biliyorum. Hatta boş arsa iken resimlerini bile gördüm. Sonra seni de görmüş oldum. Valla ne yalan söyleyeyim uzun zamandır görmediğim kardeşimi, arkadaşımı görmüş gibi sevindim. Çok iyi işler yapmışsın. Nereden nereye.

Genelde 15 günlük yaz tatillerini Fethiyede geçiriyoruz. Herşey dahil adı altında dayatılan fix menüye alışmışız. İnşallah yine gelmek nasip olursa mutlaka en azından bir gecede olsa çiftliğinizde konaklamak isterim.

Eşinize saygılar ve hürmetler, çocuğunuza sağlık ve eğitiminde başarılar, sizede ne diyeceğimi bilemedim. Sen güzel adamsın Allah ayağına taş değdirmesin.

Sokratesin de dediği gibi, "Senin almak istemediğin riski alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar." Bu da bana ders olsun.
Çok teşekkür ederiz.

İnanın samimiyetiniz ve güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti.

ancestral Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön