Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi halcur
Komşunun karpuzları. Tadı, rengi güzel. Çekirdekleri iri ve bol ama temizlemesi kolay.
Eklenti 720968
Günebakanlar yavaş yavaş olgunlaşıyor.
(Yanlış fotoğrafı paylaşmışım. Bu bir önceki hali ama sorun olmaz. Çoğu buna benzer durumda.
Eklenti 720969
Bu sıra en çok göze batan kabaklar. Eş dost bıktı artık, "Patlıcan, kabak, karpuz ister misin?" teklifinden. En çok da kabaktan... Balkon demirlerinde güneşleniyorlar. Bir süre güneş alırsa daha iyi oluyormuş.
Eklenti 720970
Eklenti 720971
|
Büyük olmayan bal kabaklarını içine peynir, et
vb doldurulan yemeği yapmakta kullanabilirsiniz. Fırında nefis oluyor. Forumdaki yemek sayfasında görmüştüm. Ben tulumcuyum.