View Single Post
Eski 11-04-2021, 00:27   #16
devrann
Ağaç Dostu
 
devrann's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2017
Şehir: Alanya
Mesajlar: 735
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi estikey Mesajı Göster
Saklı birşey yok. Reklamını bilmem ama ben sonuç aldığım güvendiğim ürünleri şöylece sıralayabilirim.
Gübreyi damlamadan uyguluyorum. Kullandığım ürünler peters(çok pahalı arada kullanıyorum), dr.tarsa Ürünleri, gübretaş, igsaş vs...
Bu yıl yaprak gübrelerinde stoller ürünlerini toplu aldım, sadece onları kullanıcam. Ancak iz element olarak nutrimin ve fertilion kullandığım iyi gübrelerdendir.
Amino asit olarak ağırlıklı isabion, terra sorb foliar ve aminoquelant kombinasyonları kullanıyorum. Megafol de denemek istiyorum ama buralarda bulamıyorum. Biraz zorlarsam bulurum
Sıvı Humik asit olarak sezon başında Blackjak(leonardit menşeili), sezon içinde Biovin plus(bitkisel menşeili) kullanıyorum. Leonardit dikimden önce bahçeye yerel bir firmadan 4 ton uygulamıştım. Markası yok, ton işi Allah kabul etsin işte.
Deniz yosunu olarak Cytokin plus, gibberellik asit olarak da florgip kullanıyorum.
Ben armut yetiştiricisi bir ziraat mühendisiyim. Kullandığım ürünler genellikle piyasaya göre biraz pahalı ürünler ama en azından güvendiğim sonuç aldığım ürünler. Farklı yetiştirilen ürünlere göre değişik öne çıkan bitki besleme Ürünleri olabilir. Bunları direk baz almayın.
Kullandığınız ürünler gerçekten iyi ürünler genelde altıntar firmasının ithal ettiği ürünler.Kullandığınız ürünlerden cytokin plus deniz yosunu ruhsatlı olsada içeriğinde kinetin hormonu bulunmakta daha çok meyve tutturucu olarak kullanılmakta,deniz yosunu olarak acadian kullanabilirsiniz yine aynı ithalatçının ürünü.Genelde Ecklonia maxima'dan üretilen yosunlar daha iyi ürünlerdir algaren twin gibi.

devrann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön