View Single Post
Eski 05-04-2021, 20:53   #352
Jezebel
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakagun Mesajı Göster
Mor ve turuncu patatesi doğrayıp baharat ve yağla karıştırıp aynı anda fırına attığımda mor biraz sert kalıyor. Ben turuncunun tadını daha çok seviyorum ama mor renkli sebzeler antioksidan açısından daha iyi oluyormuş.
Sayın Jezebel, patatesleri geçici olarak mı saksılara aldınız? Bahçeye dikecek misiniz?
Evet köklendirdiğim çelikleri geçici bir süre bu saksılarda tutacağım.
Havalar ısınınca sandığa dikeceğim.
Turuncu patateslere yoğunlaşacağım artık, mor patates 40-45 kök oldu.
Beyaz olanda siyah lekeler oluyor, sevemedim.

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön