View Single Post
Eski 23-02-2021, 17:12   #462
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sinanu Mesajı Göster
Selamlar herkese. Benim sormak istediğim bişey var izninizle... Bu konu başlığının başındaki tohum paylaşımı kurallarını okudum. Ben diyelim ki tohum almak istemiyorum da elimde atalarımdan kalma tohumlarım var ve bunları düzenlediğiniz tohum paylaşım etkinliğinde isteyenlere vermek istiyorum. Yine aynı kurallar geçerli mi. Özellikle mesaj sayısı kuralı ?
"Önemli: Etkinliğe tohum paylaşmadan talep eden olarak katılabilmek için üyenin kendini tanıttığı mesajla beraber en az 10 adet, makul mantıklı mesajı bulunmalıdır. "Ben İstanbuldan Ahmet yaş 35" tarzı mesajlar tanıtım için yeterli sayılmayacaktır. Kendinizi tanıttığınız mesajda en azından, yaşınız, mesleğiniz, bitkilerle olan ilişkiniz, mevcut yetiştirme ortamınız ve büyüklüğü, bu konudaki özet deneyiminiz vb. bulunmalıdır. Sadece alış veriş bölümünde mesajı bulunması yeterli değildir. Talep geçerliliğinin analiz edildiği günde 10 taneden az makul mantıklı mesajı bulunmayan talep sahiplerinin talepleri iptal edilecektir. Makul mantıklı mesaj derken, "harika", "teşekkür", "elinize sağlık" vb. mesajlar sayılmayacaktır. Çift üyelikle tohum talebi kabul edilmeyecektir."

Sorunuzun yanıtı etkinlik prensiplerinde detaylı olarak mevcut. Yani talep etse de etmese de tohum paylaşan için mesaj sayısı limiti yok.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön