View Single Post
Eski 13-02-2021, 18:39   #1
guneydefne
Ağaçsever
 
guneydefne's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2020
Şehir: Bursa
Mesajlar: 85
Tümörlere karşı, bitkilerle mücadele

Sayın forum üyeleri, Buranın bir sağlık sitesi olmadığını biliyorum ancak doğada,bitkilerde her hastalığın tedavisi olduğuna inanıyor,inanmak istiyorum.

Abim 50 li yaşlarda toprakla uğraşan,sigara,içki kullanmayan,iyi beslenen, oldukça fit ve çok sağlıklı görünen bir insandır.Sürekli fiziksel aktivite içinde olan her insan, özellikle de tarlada çalışıyorsa vücudunda ağrı bitmez bu yüzden vücudumuzu dinlememiz önemli. Abim bizimde ısrarlarımızla, yaklaşık 1 hafta önce hafif sırt ağrısı sebebiyle hastahaneye gitti.Şaka gibi başlayan bu süreç bizim için kabusa dönüştü...

Ultrason da böbrekte tümör olduğu söylendi, daha sonra renkli bilgisayar tomografi sonucu daha da beterdi. Bir böbrekte 104x100x95 mm çapında kist 3-4 şeklinde yorumlandı. Bununlada kalmadı diğer böbrekte,karaciğerde,akciğerde,kalın bağırsakta çeşitli lezyonlar,kitleler mevcuttu.Günlerdir çılgın gibi önüme gelen her yazıyı okuyor,her videoyu izliyorum...Bitkisel çözümler,vücut ısısını yükselterek tedaviler,forumdaki yazılar.

Unutmadan şunu söyleyeyim 50 yaş üzerindeki erkeklerde böbrek hastalığı oranı çok çok yüksek.Asıl sıkıntı böbrek kanserlerinin neredeyse hiç ağrı yapmadan ilerlemesi.Her yıl en az bir kez çek-up zorunlu.Her yıl dünyada 18 milyon insan kansere yakalanıyor ve 8 milyonu ölüyor. Bunu buradan tüm doğa severlerle paylaşma sorumluluğu ve zorunluluğu hissettim.

Elimizde B.T. ve raporları olmasına rağmen çok farklı açıklamalarla karşılaştık tüm doktorların ortak görüşü böbrek alınacak ama diğer organlardaki hasarlar için önemsiz diyende var raporlara korkuyla bakıp başka birimlere sevk edende.Raporlara yorum için 600 tl isteyende var özel hastanede olmasına rağmen diğer birimdeki uzman arkadaşına gönderip para vermeden muayene olun diyen doktorda var.Her ne olursa olsun iyi kalpli, empatik insanların varlığı umut verici.

Kusura bakmayın yazıyı kaç saattir toparlayamadım hatta ne yardım istiyorum onu bile bilmiyorum.Ama bu forum benim doğal mucizeyi bulabileceğim tek yer,tek umut. Hemen buğday ekeceğim,her yer yabani acı badem tadı zehir gibi yedirmenin bir yolunu bulacağım,ökse otu görmüştüm meyveleri kaldıysa toplayacağım ve bol bol Allaha dua edeceğim.Kimseyi üzmek istemezdim ama bir kişi bile bu yazıyı okuyup yararlanırsa bir aile kurtulabilir bir çocuk anasız babasız kalmaz.

Havamızı,toprağımızı,suyumuzu,yediklerimizi zehirleyen daha çok para için ağacı,kuşu,balığı,böceği yok eden tüm hırslarının bedelini savaşlarla masumlara ödeten bu dünya sistemine ne desem bilemiyorum.
Aşağıdaki bulabildiğim çalışmaların linkleri var. Umarım birilerine yararı olur.


Düzenleyen guneydefne : 24-02-2021 saat 10:01 Neden: İlave yazı
guneydefne Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön