View Single Post
Eski 10-02-2021, 16:32   #1292
Sabry
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-10-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mister73 Mesajı Göster
Evet bu ürüne de rastlamış ve mesaj atmıştım, dün cevap gelmiş ve ürünün jel formunda olduğu belirtilmiş. Suda çok daha hızlı çözündüğü ve toz formuna göre daha avantajlı olduğu falan yazılmış. Bana pek tatmin edici gelmemişti ama sizin cevabınızı yeni gördüm* ve ikisini birleştirince biraz daha anlamlı oldu.

Yine de daha önce adı geçen Kaokil marka toz benim ulaşabildiklerim içinde en uygunu gibi görünüyor fakat onun da "baskısız torba" diye 25 kiloluk bir ürünü kalmış stokta sadece. Baskısız olması bir sorun olur mu bilemedim...

* Not: Normalde foruma masaüstü veya dizüstü bilgisayardan giriyorum. Bir kaç gündür Ankara dışındaydım ve iOS tabanlı telefonumdan bu siteye giriş yapmaya kalktığımda "şu kadar sayıda virüs bulundu, bu site güvenli değil" falan gibi hatalar verdiği için giriş yapamadım. Biraz önce eve döndüm ve foruma ancak girebildim bu nedenle cevabınızı geç fark ettim, kusura bakmayın lütfen.
Merhaba,

Kaokil bizim ürünümüzdür. Geçen sene pandemiye rağmen beklenenin üzerinde talep oldu ve ilk defa Ekim ayında elimizdeki stoklar tükendi. Ancak talep üzerine yılsonundan önce yeni bir parti getirmek durumunda kaldık. Torbalara baskı yapılmasını beklemek bile bizi 20 gün öteleyeceği için düz beyaz baskısız torbada içeriği tamamen KAOKİL olan ürün geldi.

Orijinal KAOKİL yazılı üründen ambalajı dışında farkı yoktur. 2021 yılı için stoklarımıza KAOKİL girişi Nisan ayı sonu, Mayıs ayı başı olarak planlanmaktadır. Şu dönemde çok yüksek olan navlunların ürün fiyatına yansımaması için düşüşünü beklemekteyiz.

Acil ihtiyacınız var ise BASKISIZ TORBA olarak satışta olan KAOKİL Tarımsal kaolin kilini endişe etmeden kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla

Sabry Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön