View Single Post
Eski 04-02-2021, 01:16   #1291
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mister73 Mesajı Göster
Evet bu ürüne de rastlamış ve mesaj atmıştım, dün cevap gelmiş ve ürünün jel formunda olduğu belirtilmiş. Suda çok daha hızlı çözündüğü ve toz formuna göre daha avantajlı olduğu falan yazılmış. Bana pek tatmin edici gelmemişti ama sizin cevabınızı yeni gördüm* ve ikisini birleştirince biraz daha anlamlı oldu.

Yine de daha önce adı geçen Kaokil marka toz benim ulaşabildiklerim içinde en uygunu gibi görünüyor fakat onun da "baskısız torba" diye 25 kiloluk bir ürünü kalmış stokta sadece. Baskısız olması bir sorun olur mu bilemedim...

* Not: Normalde foruma masaüstü veya dizüstü bilgisayardan giriyorum. Bir kaç gündür Ankara dışındaydım ve iOS tabanlı telefonumdan bu siteye giriş yapmaya kalktığımda "şu kadar sayıda virüs bulundu, bu site güvenli değil" falan gibi hatalar verdiği için giriş yapamadım. Biraz önce eve döndüm ve foruma ancak girebildim bu nedenle cevabınızı geç fark ettim, kusura bakmayın lütfen.
Toz formu daha uygun tabii ki. Armut psilidi mücadelesi dışında bu mevsim kaolin ile bir işimiz yok. Bahara herkes stoklarını tazeler herhalde.

Bildiğim kadarıyla baskılı-baskısız konusu da şöyle. Firma ürünü ambalajlı olarak ithal ediyor. Aynı speklerde endüstri için de ürün getiriyorlar. Geçen yıl getirdiklerini bitirdikleri için acil ihtiyacı olanlara endüstri için getirdiklerini öneriyorlar. Dediğim gibi, psilid mücadelesi dışında bu mevsim ihtiyaç yok.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön