View Single Post
Eski 25-01-2021, 09:23   #23
Mustafa Oktay
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 14-09-2020
Şehir: KONYA
Mesajlar: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kenger Mesajı Göster
Sevgili Ağaçlar.net üyeleri,
Bugüne dek 2 tohum zarfı, alıcısı kabul etmediği için bize iade edildi.
İadeler, belki de gönderimden daha karmaşık bizim açımızdan. Şöyle ki, iade haberi Sn. Muda'ya gidiyor, o bana haber veriyor, ben de kargoya gidip ücretini ödeyip paketi geri alıyorum. Tabii burada 2 şube olduğu için ikisine de bakmam gerekiyor ve iadeler peyderpey geldiğinden bu işlemi her iade için ayrı ayrı yapıyorum.

Bazı üyelerin, onca emekle hazırlayıp ayaklarına kadar gönderdiğimiz tohumları almaması, çok makul bir gerekçe yoksa kabul edilebilir bir şey değil.
Zarfı iade edilen üyelerin etkinliğe bir daha katılamaması, iadeyle ilgili masrafları karşılaması benim aklıma gelen çözümler.
Varsa başkaca önerilerinizle bu noktayı geliştirelim...
Arkadaşlar öncelikle herkesten özür dileyerek başlamak istiyorum mesajıma.
İade olan kargolardan bir tanesi maalesef bana ait. Bunun sebebi ise yaşanılan bir karışıklık oldu maalesef.
O gün bir alışveriş sitesinden çocuk için bir ürün sipariş verdim. Gelecek olan ürün büyük kutulu bir üründü. Sipariş sonrası hemen mesaj geldi. Kargonuz tarafımıza ulaştı yola çıktı diye. Bende o kargo numarası ile takibe başladım. Bu süreçte tohumların gönderildiğinden haberim yoktu. (uzun bir süre formu takip edemedim.)

Nihayet kargo geldi ben kutulu bir kargo beklerken zarf şeklinde bir kargo gelince bu işte bir karışıklık olduğunu ve hatta dolandırıcılık bile olabileceğini düşündüğüm için kargoyu iade ettim.
Daha sonrasında sitedeki arkadaşlardan biri aradı ve kargoyu neden iade ettiğimi sorana kadar gelen kargonun ne olduğunu bilmiyordum. Her ne kadar kargo şirketini arayıp kargoyu tekrar getirmelerini istemiş olsam da geç kaldığımı kargonun iade edildiğin söylediler.

Bu aksaklıktan dolayı hem bu işte emeği geçip zaman harcayan herkesten özür diliyorum, hem de bu konuda üzerime düşen ne olursa yapmaktan kaçınmayacağımı bilmenizi isterim.
Sonuçta bizim iyiliğimiz için çalışan insanları mağdur etmek bize yakışmaz.

Mustafa Oktay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön