View Single Post
Eski 04-01-2021, 08:32   #326
Ozlem A
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,772
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aydemiraydın Mesajı Göster
sirke yapımında nohut ve bulgur benzeri malzemeler katmak doğru değil. zararlı mantar mayalar olabilir. zaten meyvelerin üzerinde gerekli bakteriler var. işi garantiye almak için Probiotik Sirke Mayası katabilirsiniz.

Probiotik Sirke Mayası içeriği.

Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus,

Streptococcus thermophilus, Lactobacillus asidophilus,

Lactobacillus salivarius, Lactobacillus jonhsonii,

Acetobacter pasteurianus, Acetobacter aceti,

Saccharomyces cerevisiae,
Ayrıca gluten intoleransı olanlar çok arttı, bu nedenle de mayalarken bulgur kullanmamalı.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön