View Single Post
Eski 23-12-2020, 07:13   #375
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,862
Benden BUENA MULATA biber talep edip onaylanan 15 arkadaş için duyuru;
Biberlerin toplu halde olması ve çapraz tozlaşma ihtimali olmasına rağmen en sevdiğimiz biberlerden olması ve başka paylaşan olmaması sebebiyle tohumları sizle paylaşmış ve bunu da belirtmiştim.

Geçen sen tohum dağıttığım bir çiftçinin kızı sağolsun bu biberin tohumlarından ayırmış ve babasıyla bana göndermiş. Babası öyle dedi en azından Önceki gün tesadüfen kızın annesi geldi ve ben de mor biber tohumları için teşekkür ettim. Onlar da bana gönderdikleri tohumun salçalık iri kırmızı biber olduğunu söyledi. Oysa ben onların tohumlarının çaprazlaşma olasılığının daha düşük olması sebebiyle bendeki tohumlarla karıştırarak sizlerin poşetlerine koymuştum.

Kendime ayırdığım buena mulata tohumlarından herkese 20 şer adet tohum koydum ayrı poşetlere, üzerinde KESİN BUENA MULATA diye yazıyor ve bu poşetleri katlayarak karışık poşetlerin içerisine ekledim tekrar.

Şimdi buena mulata yazan poşetinizin içerisinde; buena mulata tohumu+kırmızı salçalık biber (bunlar kızarmadan önce yeşilken kahvaltıda mükemmel oluyor çatır çutur) karışık halde var ve yine bu poşetin içerisinden sadece buena mulataların olduğu bir matruşka poşet daha çıkacak ona göre.
Sonra vay efendim bu ne biçim buena el kadar demeyin.

Okuyan arkadaşlar beğenirse kalanlara özel mesaj yazarım.

Malina
orucoğlu
ceydoruk
Resulgur
Ömer Bey
balance
pupa.baski
şehirliköylü
Duru
halcur
betülduman
hanifeceliktas
Şeftali çiçeği
bbeyzayavas
gastroplants

Kalan dört arkadaşa (ceydoruk ; balance ; bbeyzayavas ; gastroplants) özel mesaj ile bilgilendirme yapılmıştır. 02.01.2021...


Düzenleyen TCM : 02-01-2021 saat 11:48 Neden: Renklendirme
TCM Çevrimdışı   Başa Dön