View Single Post
Eski 02-12-2020, 09:41   #38
TarifiniSevdim
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-12-2020
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 10
Merhaba, ben de yararlı olacak birkaç bilgi paylaşmak istedim:

Hamur mayaladınız ve vaktiniz çok az ise, fırını hemen 40 derecede ısıtın ve kapatın. Hamurunuzu bir süre fırın içinde bekleterek mayalanmasını hızlandırabilirsiniz.

Pasta keserken pasta parçalarının bıçağınıza yapışmasını önlemek için pasta kesimine başlamadan önce bıçağınızı ıslatmanız onu kolaylıkla kesmenizi sağlayacaktır.

Mantarlarınızı pişirirken tencerenin kapağını açık bırakırsanız mantarların kararmasını ve çok su vermesini önleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgileri de bu link'te bulabilirsiniz:
https://www.tarifinisevdim.com/detay...-yararli-bilgi

TarifiniSevdim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön