View Single Post
Eski 17-11-2020, 10:33   #18
dekorcum
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 17-11-2020
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1
Strafor Duvar Paneli

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Isı yalıtımının tam olması açısından evlerin dış cephelerini eskitme tuğla ve taş strafor kaplamalarla örteceğim sanırım.
Ayrıca her odanın pencere karşısındaki bir duvarını nergislerimin fotoğraflarının olduğu panellerle kaplıyacağım gibi..

https://www.duvaryap.com/urun/resiml...r-paneli-rb-18
Bu uygulamayı yaparken ısı yalıtımı ve duvar kaplama çok önemlidir, aşağıdaki makale konuyla ilgisi olanlar için iyi bir kaynak.


Duvar boyamaya bir alternatif olarak strafor duvar paneli karşımıza çıkıyor. Boyaya gerek kalmadan, üstelik bin bir çeşit renk ve modelleri ile duvarınızın kaplamasında kullanılıyor. En çok tercih edilme sebebini kullanışlı olması diyebiliriz. Çünkü strafor yapısı sayesinde temizliği çok pratik olarak yapılabiliyor. Kullanışlı hale getiren bir diğer unsur duvar panelinin uygulama yöntemidir. Strafor duvar paneli montajı tek başınıza yapabileceğiniz eğlenceli ve basit bir uygulamadır. Bunun için sahip olmanız gereken tek malzeme montaj esnasında kullanacağınız yapıştırıcı. Bunun dışında eşit ve tam kusursuz görünüm için cetvele ihtiyacınız olabilir.
Bu sayede badana ihtiyacınızı pratik yoldan gidermiş oluyorsunuz. Üstelik boya yapmadan! Boya sıçraması ve iz kalması korkusu yaşamadan, tertemiz duvar yenilemiş olacaksınız.

Desenli Strafor Duvar Paneli

Artık evinizi yeniden tasarlamak için duvar boyası yapmak eskide kaldı! Duvar boyasından çok daha modern ve şık görünen desenli strafor duvar paneli hayatımıza hızla giriş yaptı. Her renk ve modelde gördüğümüz duvar panelleri evimizin her köşesinde kolayca uyumu yakalayabilecek tarzlara sahip. Eşyalarınızı çok daha ortaya çıkaracak, evinize modern bir dokunuş yapacak duvar kaplamalarını siz de çok beğeneceksiniz.
Geleneksel motiflerden en çağdaş modellere kadar geniş çeşitlilik yelpazesine sahiptir. Evinizde otantik bir hava isterseniz geleneksel motiflerde aradığınızı bulabilirsiniz. Daha çağdaş modeller için geometrik şekiller, resim baskılı modeller işinizi görecektir. Daha pek çok çeşit ve şekillerle desenli strafor duvar paneli evinize mimar dokunuşu getiriyor.

Strafor Duvar Paneli Uygulama

Hesaplı olması, estetik şıklığının yanı sıra strafor duvar paneli uygulaması da oldukça kolay ve pratiktir. Az malzeme ile şahane tasarımlara imza atabilirsiniz. Herhangi bir ustalık gerektirmeyen basit ve eğlenceli uygulanışı ile adeta stresinizi atacaksınız. Duvarınıza uygun olarak malzemeyi kesme, birleştirme gibi avantajlara sahipsiniz. Eşit ve düzenli bir görüntü için bu tür ayrıntılara dikkat etmeniz gerekmektedir. Strafor duvar paneli montajı için mutlaka profesyonel bir destek almak şarttır!
Boya yapmanın zahmetli ve yıpratıcı işine girmeyin! Pratik strafor duvar paneli uygulaması ile tanışın. Böylece hem zamandan hem de paradan tasarruf edin. Ayrıca eğlenceli uygulaması ile farklı bir aktivite yapmış olacaksınız.
İç mimara gerek kalmadan, evinizi mimara bırakmışsınız gibi profesyonel tasarımlarla yeniden yaratın.

Strafor duvar paneli montajı ile ilgili mutlaka profesyonel bir düzeyde hizmet almasınız! Böylece nitelikli yaşam alanlarına kavuşursunuz!

https://www.dekorcum.com/ <--- hakkında bilgi için hemen sitemizi ziyaret edin.

dekorcum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön