View Single Post
Eski 06-11-2020, 20:48   #216
its_just_a_ride
Ağaç Dostu
 
its_just_a_ride's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-09-2017
Şehir: Milky Way
Mesajlar: 620
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel Mesajı Göster
Ben glutene haksızlık mı ediliyor diye düşünenlerdenim.
Elimde 4-4.5 kg saf gluten var. Seitan (buğday gluteni)

Ben yıllarca intoleransım olduğunu düşünüyordum.
Ekmek yediğimde şişkinlik oluyordu.
Şimdi ekmek yerine lavaş ve diğer mayasız unlu mamülleri yediğimde hiç bir sorun olmadığını gördüm.
Sorun maya ve maya kullanılarak üretilen gıdalarda , benim için.

Elimdeki Seyitan ile farklı tariflerle yemekler yaptım ve hiç sorun yaşamadım.
Satın almadan önce Vegan kafede Seyitan döneri yedim, tadı mükemmel buldum.
Baharatlarla çeşnilendirilip farklı şekiller verilebiliyor.


https://youtu.be/V9v3QGIdbjo


Birileri birşeyleri bize öcü diye gösterdiğinde bunun altında bir bit yeniği arıyorum artık.


https://www.youtube.com/results?sear...seitan+recipes

Sağlıkla kalın.
Ben de bir vegan restoranda denemiştim ancak et türevlerine herhangi bir özlem duymadığım için tercih etmiyorum. Saf protein olduğu düşünülürse dikkatli tüketmekte fayda var naçizane.

its_just_a_ride Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön