View Single Post
Eski 03-10-2020, 12:17   #52
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Ekip içinde en yaşlı üye benim. malina telefon ettiğinde " sağlığım iyi olduğu süre çalışırım" dedim.
Etkinlik için Manyas'dan geleceğim. İstanbul'dayken daha kolay ve rahat oluyordu. Eşim Oğuz bu sene İstanbul'a gelmek istemiyor, gelirse Gayrettepe'deki eve kapanacağını düşünüyor, köyün rahatlığı daha ağır bastı. Ben de onu burada tek başına bırakmak istemiyorum ama sanırım ikna etmek zor olacak ama telefonla konuşmayı çok sevdiğinden nasılsa sık sık konuşuruz diye düşünüyorum.

Çocuklar da İstanbul'a gelmemizi çok istemiyorlar. malina müsait olursa onda misafir olur, evle malina arasında gidip gelme olayını ortadan kaldırırsak bence bir mani olmaz gibi.

Beni düşündüren koliler; koliler malina'nın dediği gibi onun kuaför arkadaşına geliyor. malina oradan alıp eve getiriyor ve evin her tarafı kolilerle dolup taşıyor. Koliler bir tehlike arzeder mi? Koliler 2-3 gün beklerse bir ihtimal üzerinde virüs varsa tehlike arzeder mi? Eldiven kullansak da sık sık ellerimizi yıkamak zorunda kalacağımız belli.

Şu ana kadar bende virus yok, bildiğim kadarı ile malina ve Zafer'de de yok. Bu çalışma anında araya devamlı bir mesafe koymak da mümkün değil. Maske önceleri takarız ama bu ne kadar devam eder onu da bilemem çünkü çalışma anında iyice kendimizden geçiyoruz.

Sağlık hizmetinde çalışan arkadaşlar nelere dikkat etmemiz gerekeni daha detaylı yazarlarsa bildiklerimize ekler ona göre hareket etmeye çalışırız.

(Ahh ah agaclar.net, sana olan sevgimiz nelere kadirmiş)

Güler Çevrimdışı   Başa Dön