View Single Post
Eski 28-09-2020, 22:52   #1
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
2020-2021 Etkinlik Genel Yazışmaları

Yeni dönem Tohum Paylaşım Etkinliğimiz başlamıştır.

Etkinlikte bazı değişikliklerimiz var.
  1. Etkinlikten tohum talep edebilmek için 30 Eylül 2020 tarihi itibarıyla üye olma şartı aranacaktır.
  2. Etkinlik kayıtlarının incelenerek geçerli taleplerin tesbit edildiği gün itibarıyla, üyenin, biri kendini tanıtan olmak üzere en az 10 adet, makul mantıklı mesajının bulunması gerekiyor. Yani, "harika", "eline sağlık", "teşekkür ederim" vs. gibi mesaj sayısı yükseltmek maksadıyla yazılmış mesajlar ve alış veriş bölümündeki mesajlar sayılmayacaktır.
  3. Paylaşımcı üyelerimiz tanıttıkları tohumlara bazen üst sınır belirliyorlar. Söz gelimi, "en fazla 10 kişilik" vb. gibi. Bazen de bu gibi tohumlara belirtilen sayının üzerinde talep geliyor. Şimdiye kadar paylaşımcının talep hakkı hesaplanırken, paylaşımcının belirttiği üst sayı dikkate alınmıyordu. Oysa maksimum 10 kişilik denen bir tohuma 30 talep geldiğinde ve paylaşımcının sadece 10 talebi karşılaması durumunda paylaşımcıya olması gerekenden daha fazla talep hakkı velirlmiş olunuyordu. Bu sebeple bu yıl, paylaşımcı karşılanacak maksimum talep sayısı belirtmiş ise bu sayı ile bu tohuma gelen talep sayısı karşılaştırılacak, küçük olan dikkate alınacak.
  4. Etkinlik takviminde tohum tanıtım ve talep süresi süresi kısaltıldı. Aralık ilk haftada tanıtım ve talep süreci bitiyor. Ocak sonundan önce de tohumların adreslerine ulaşması hedefleniyor.


Tüm bilgileri burada bulabilirsiniz...
2020-2021 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Prensipleri

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön