View Single Post
Eski 11-09-2020, 08:25   #9
zynlsnl
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 27-06-2016
Şehir: Bursa
Mesajlar: 37
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi HAKAN_O Mesajı Göster
Olduğu gibi kalsin
Bizde bu şekilde karar verdik, Pazartesi günü çatı yıkımı ile tadilata başlıyoruz. Bursadan tanıdığımız biriyle anlaştık. Evin yıkılmış arka tarafını kaldırıp ön tarafı elimizden geldikçe tamir edeceğiz.

Yapmayı düşündüğümüz işler:
-Çatı yenileme
-Evin arka bölümünün üst tarafını yıkmak, alt tarafında yıkılan duvarı yenileyip bu bölümün üstüne çatı yaparak depo olarak kulanmak
-Tuvalet ve banyo yapımı, bunu içinde alt yapıyı hazırlamak
-Evin hasarlı diğer bölümlerini elden geçirmek.
-Evin hemen dibinde zamanla büyümüş ağaçları sökmek, maalesef bunu hiç istemezsemde evin temeline zarar vermekteler, bahçede yeterince ağacımız var arka bahçeye sürekli yeni fidanlar dikiyoruz.
Henüz kesin karar vermemiş olmakla beraber bahçedeki fıstık çamınıda kesmek zorunda kalabiliriz. Eve çok yakın ve çatıyı çok sayıda diken düşürmekte. Şayet kesersek nasıl değerlendirebiliriz bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

-Görsellerde görünen ana bahçe kapısı araç girişine uygun olmadığından onu kaldırmak zorundayız, yanlarına birer kolon yaparak tahminen 2.5 m genişliğinde yeni bir kapı takacağız. Demir bir kapı yapmak çok içime sinmiyor farklı önerileri olan varsa duymak isterim.

bu liste muhtemelen uzayıp gidecek zamanla gelişmeleri burdan paylaşacağım, yorumlarınızı ve önerilerinizi yazmanızı çok isterim.

zynlsnl Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön