View Single Post
Eski 01-09-2020, 21:50   #64
halcur
Ağaç Dostu
 
halcur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-12-2018
Şehir: Adana
Mesajlar: 557
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Sn. halcur;



Sizin kazamadığınız toprağa fidan nasıl kök atsın.

Benim arazim de dağlık taşlık. Fidanlar kök atamıyor. Sulamak gerekiyor. Fidan çukurlarını açacağınız zamanı sonbaharda yağmurlar yağdıktan sonra yapın. Toprak kuru iken kazma bile toprağa geçmiyor. Ancak yağmurlar yağdıktan sonra toprak yumuşuyor. Rahat kazılır hale geliyor. Bu durumda bir metreye bir metre ebadında veya biraz daha küçük toprağı kazabilirseniz, toprağın taşını atıp, eleyip üst tabakadan güzel toprak ile doldurabilirseniz, sulamasına da dikkat edilmesi halinde birkaç yıl fidanın şımarmasını sağlarsanız çok güzel oluyor. Benim gibi azıcık toprak açıp gömerseniz sulama da yeterli olmazsa fidanlar büyüyemiyorlar.



Umarım test negatif kalmaya devam eder. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Hem bilginizi paylaştığınız için hem de iyi dilekleriniz için.

Bu illetten dolayı halam rahmetli oldu. Babam, diğer halam, kardeşim pozitif. Kızkardeşim ve gelinin tahlil sonuçlarını da bekliyoruz. İnşaAllah negatif çıkar.

Aile hekimi bana "İlk dört günde tahlil yaptırma, yanıltabilir.6-7.günlerde yaptır. Sonuç garanti olur."dedi. Ben de o şekilde yaptırdım. İnşaAllah durum dediği gibi değişmez.
Pozitif çıkan kardeşim 4.gün de yaptırmıştı, negatif çıkmıştı o zaman. 5-6.günden itibaren rahatsızlanmaya başladı. 11.gün de pozitif çıktı. Aile hekimi beni doğru yönlendirmiş galiba.
Hayırlısı. Allah kimseye dert verip derman arattırmasın.


SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halcur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön