View Single Post
Eski 23-08-2020, 23:16   #64
obabilgesi
Ağaç Dostu
 
obabilgesi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 417
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Şeftali çiçeği Mesajı Göster
Sevgili Obabilgesi, sinamekiden yüzünüz güldüğü için çok sevindim. Gerçekten görselliği çok gözalıcı bir bitki, ben de gittikçe daha çok hayran oluyorum.

Siz sezon başında büyük bir imtihan yaşadınız, ben de yakın zamanda.. Arazimize yaban domuzları dadandı ve bahçelerimizi mahvettiler. Her gün yeniden düzeltmeye çalışsak da hemen her gece yeniden geldiler ve ekinlerimin yüzde 90'ını (Etkinlik'ten aldıklarım da dahil) kaybettim. Çok üzgünüm. Kendime daha yeni geliyorum ve bu konuda bilgi verip bahçemin halini gösteren resimleri yakında paylaşacağım.

Sadece kader ortaklığından dolayı ve bu postta adım geçtiği için önce sizinle paylaşmak istedim.

İyi çalışmalar dilerim.
Hay Allah, sizlere de çok çok geçmiş olsun Aman sağlığınız yerinde olsun da, bir sonraki sezon bahçe gene yapılır.
2020 yılı biz bahçe ile uğraşanlar açısından çok zorlu bir yıl oldu. Zamansız yağmurlar, dolu felaketi, pandemi sebebiyle ulaşım sıkıntısı vb o kadar çok engel çıktı ki karşımıza.
Belki de olağan akışa teslim olmak gerekirdi, karşılaştığım problemlerle o kadar inatlaştım ki en sonunda bacaktan oldum. Şuan çapraz bağ ve menisküs ameliyatlarına sıra geldi. Lakin pandemi sebebiyle biraz daha bekleyeceğiz.
Evet bende o kadar sevdim ki sinemakiyi, eli kulağında bugün yarın çiçek açacak. O zaman da görselleri paylaşacağım mutlaka. Bu güzelliği yetiştirme şansı tanıdığınız için de tekrar teşekkür ederim...

obabilgesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön