View Single Post
Eski 13-06-2020, 09:00   #19
halcur
Ağaç Dostu
 
halcur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-12-2018
Şehir: Adana
Mesajlar: 557
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gaseker Mesajı Göster
Haftaya kabak meyve fotoğrafı yüklerim demiştim, iki gün önce çektiğim fotoğrafı yükleyeyim, bugün buna göre epey büyümüş görünüyor.

Bu ilk meyveyi tohumluk olarak ayırdım, etkinlikten aldıklarımızı doğaya kazandırma zamanı şimdi. İnşallah kazasız belasız tohumları toplayıp seneye yeni sahiplerine ulaştırabilirim.

Notlar:

- Bu yılki etkinlikte sayın Meraklıdr tarafından gönderilen yemeklik kabak

- Sigara sağlığa zararlıdır, fotodaki paket için özür diliyorum ama o an boyutunu herkesin kestirebileceği bir obje yoktu etrafta. Mümkünse içmeyin, sevdiklerinize içirmeyin. Bunu 16 sene sigara içip günde 4 paket içerken bırakacağım diyip bir anda bırakmış birisi olarak söylüyorum. İstedikten sonra bırakmak kolay, ben zorluğunu 3 gün çok ağır çektim ama 12 senedir rahat ettim yediğimin içtiğimin (çoğu kişi içki masasında sigarasız olmaz diye bahane üretir, tam tersi ağzınızdaki katran tadı diğer tadları almanızı engelliyor inanın, sigarayı bıraktıktan sonra bir çok şeyin tadı garip geldi bana senelerce ne tadlardan mahrum bırakmışım kendimi diye hayıflandım. Parantez içine özel not: alkol de dostunuz değildir)
Bana da "Sigara içmiyor, sömürüyor." derlerdi. Çok şükür bir anda bıraktım. Sonra da aklıma bile gelmedi. Tebrikler

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halcur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön