View Single Post
Eski 27-05-2020, 13:04   #7
bizimbahcemiz
Ağaçsever
 
bizimbahcemiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-08-2014
Şehir: AYDIN-İZMİR
Mesajlar: 47
Başlığı açıp gitmiş gibi olmuşum. İşin komiği, yeniden aynı kitabı okuyor ve yeniden google araması yaparken bu sitede link görüyorum. Tıklayıp bakınca kendi açtığım konu başlığını görüyorum. Kaldığım yerden devam ediyorum.
Artık bir bahçemiz yok. Bahçemizi daha büyük bir yer alabilmek umudu ile sattık, yer bulamadık, sonra yaşadığımız bölgeyi değiştirmeye karar verdik. Bu esnada çocuğumuz oldu, lohusalıktı, bakımıydı, işe geri dönüşüydü derken şimdi yeniden bahçe ve toprağa merhaba diyoruz.
Bu sistemi aktif olarak deneyemedim. Fakat, yapabildiğim kadarıyla eski bahçemizde gözlediğim şöyle güzel bir çıktısı oldu; gerçekten yabani ot mücadelesi için denemeye değer.
Şimdi, yazlık evimizin hemen önünde yaklaşık iki dönüm boş, belediyeye ait bir alan var ve son üç yıldır oraya ağaç dikmeye çalışıyorum. Bu yıl baktığımızda arazinin öyle büyük kargılarla kaplandığını gördüm ki ağaçlarımı bulabilmek için çok büyük çaba harcadım. Ve yarın itibari ile lazanya malçı için küçük bir alanda deneye başlıyorum. Fotoğraflarla birlikte buradan paylaşmayı diliyorum. Bakalım nasıl olacak?

bizimbahcemiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön