View Single Post
Eski 29-03-2020, 10:45   #19
Kahraman43
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 12-11-2019
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 76
Cool

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Görcem ben o yardıma gelcekleri, 25 yıllık kardeşiniz ikinci çapadan sonra aldığı çizmeyi sizin bahçede bırakıp kaçmazsa ben daha bi şey söylemem..
Gelmez de işten kaçarsa şayet çürük domatesleri kapısının önüne ne bırakırım. Hem onun çizmesi var herşeyi ben yapamam
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Aşk varken uğraşın, ama karasevdaya da tutulmayın, seneye aynı şeyleri tekrar yapacağınızı hatırlayın. Tam gaz başlarsanız etrafınızdakiler yılabilir, yavaş yavaş çaktırmadan dozu arttırın. Suyun ısındığını anlamadan haşlayın..
Teşekkürler... iyi gün - kötü gün dostlarını göreceğiz bakalım...
Yerdeki çeliklerin soldaki dört tanesi kirmizi frenk üzümü. Digerleri de hanımeli çelikleri. Hanimeli çekiklerini yeni diktim bu şekilde yaprakliydi zaten, biraz gec kaldım sanirim ama olsun denemekten zarar gelmez.
Frenk üzümü fidesini sanırım 2011 de tarım fuarından almıştım. Önceki evimin balkonunda cok güzel büyümüştü. Bir yıl sonra deneme amaçlı 15-20 kadar çeliği agustos ayinda fide poşetlerine dikmiştim. Kasim, aralik gibi fidelerin neredeyse tamamı tutmuştu: ). Bende yaptığım fideleri eşe dosta hediye ettim. Şimdi ise hediye ettigim arkadaşlardan çelik istedim. Bu sefer bahce için sınırlara çok sayıda dikmeyi planlıyorum.

Eklenen Resimler
 
Kahraman43 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön