View Single Post
Eski 07-03-2020, 07:59   #48
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Sıra geldi bana.... dermişim.

Sevgili arkadaşlar Forumumuzun en güzel etkinliği olan bu başlık altında yazılan son mesajlar üzücü oldu.

Tohum Takas Etkinliği son derece faydalı, kıymetli ve özveri isteyen bir uğraş.
Birçok arkadaşımız yetiştirdikleri bitkilerin tohumlarını sağlıklı bir şekilde kurutarak talep eden arkadaşlarımıza göndermek için büyük bir özveri içinde çalıştılar, paketleyip Lojistik Merkeze gönderdiler.
Lojistik Merkezde çalışan arkadaşlarımız da tohumların hatasız bir şekilde ellerinize ulaşabilmesi için hakikaten yoğun bir şekilde geceli gündüzlü çalışarak bu işlemleri tamamladı.
Kargosunu alan arkadaşların bizler yazmamış dahi olsak " kargomu aldım" demesi gerekir çünkü bunu takip edebilmenin başka yolu yok.
Bundan sonraki senelerde lütfen buna özen gösterin.

Tohumlarını toprakla buluşturanlar, veya buluşturmayı ununup da sağda solda gazete kağıdı içinde unutalar (ki ben de buna şahit oldum satın aldığım bir yıldız soğanını gazete kağıdına sarılı olarak bırakmışım soğancık orada 10 cm kadar filiz vermiş) bazı tohumların yeşerdiklerini görürler, yani hayat devam eder.

Cemreler düştü, yapılacak çok iş var, yüzlerce tohum toprakla buluşmayı bekliyor, haydi kolları sıvayalım; viyolleri hazırlayalım bu güzel etkinliğe gölge düşürmeden işlerimize devam edelim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön