View Single Post
Eski 06-03-2020, 21:36   #45
WindWild
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 20-03-2016
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 67
Yani bir siz kalmıştınız mesajımı alıntılayıp bana cevap yazmayan.. Malesef şimdi size de cevap vermeye zorladınız beni Başka yazan olursa ona da cevap yazacağım çünkü haksız yere günahıma giriyorsunuz vallahi

Mesajlarımı alıntılarken anlamak istediğiniz gibi cımbızla alıntılamışsınız, öncesini de alıntılasanız zaten anlayacaksınız ama cımbızla çektiğiniz için sıkıntı çıkıyor. Ben size alıntı yaptığınız yerin öncesiyle birlikte ne yazdığımı göstereyim:

Bakın tekrar ediyorum ben ne yazmışım:

"Bu tohumlar arsızdır her yerde can bulurlar. Konuyu o kadar dramatize etmeye gerek yok."

Yani meali: Tohumların, buraya "tohumlarımı aldım" yazmayan o vefasız sahiplerine küsüp çimlenmeyeceklerini yazarak konuyu tohumlar açısından dramatize etmeye gerek yok demek istedim. Çünkü açıkça tohumlar dramatize edilmiş ben de bunlar arsızdır heryerde çimlenirler diyerek tohumların dramatize edilmeyi haketmeyen arsız varlıklar olduğunu söylemeye çalıştım.

Sonra başka konuya geçmişim. Malbmanın yazdığı yazıdaki tohumların çimlenmek istemeyeceği konusuna atıfta bulunarak yazdığım bu kısmı sizin emekleriniz için yazdığımı zannetmişsiniz.

Yazdığım şeyin sizin emeğinizle ilgisi yok. Sayın malinaya yazdığım yazıda da bunu belirttim ama gözünüzden kaçmış. Lütfen mesajlarımdan sizin emeklerinizle hiç bir ilgisi bulunmayan bu cümlemi cımbızla seçip üzerinize alınıp cevap yazmayı bırakırsanız sorun tatlıya bağlanacak Emeklerinize tüm kalbimle şükranlarımı sunuyorum.

WindWild Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön