View Single Post
Eski 05-03-2020, 22:42   #38
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi WindWild Mesajı Göster
Siz otoritesi misiniz bu işin? Duayen misiniz? Bu zihniyetle falan diye cümleye başlayıp benim hakkımda olumsuz olumsuz yazmışsınız...

Ben yazmayanların NEDEN YAZMAMIŞ OLABİLECEKLERİ ile ilgili bir FİKİR beyan ettim ve "kötü zihniyet" olduk. Halbuki teknik yönden bir yazıydı tarafsız olarak yaklaştım. Kötü düşünmek istemedim "yazmayanlarla" ilgili.

HALBUKİ siz bana kibir saçmışsınız. Kibrinizi bana değil tohumlarını alıp da yazmayanlara saklayın çok doluysanız bu konuda. Bana yazacaklarınızı sataşmadan haddinizi aşmadan yazın size mi kaldı benim zihniyetimi sorgulamak? Madem herkes bu seviyede eleştirebiliyor ben de sizin gibi kendisi gibi düşünmeyen, karşısındakini zerre anlamadan, yanlış yorumlayarak atıp tutan zihniyeti hiç sağlıklı bulmadığımı belirteyim. Biraz daha insani yazın yazarken. Soğutmayın insanı.
Öncelikle herhangi bir konuda ne otorite ne de duayen olduğumu söyledim. Etkinliğin ilk başladığı yıldan bu yana hem paylaşımcı hem de tohum talep eden bir üye olduğum için yıllardır bu etkinlikte bu konuda neler yaşandığını çok iyi biliyorum, ve yazdıklarımı da, sizin hiçbir şeyden haberi olmadığı halde sözümona tarafsız yaklaşmak iddiasıyla yazanlar karşılık olarak olarak yazdım.

Duayenlik ve kibir konusuna gelince; bu konularda bana söz söyleyecek olan bir kişi öncelikle her tarafından kibir ve bilmişlik akan şu sözlerini bir kez daha okumalı bence.
Alıntı:
Bu tohumlar arsızdır her yerde can bulurlar. Konuyu o kadar dramatize etmeye gerek yok.
Ben haddimi bilirim ve kimseye sataşmak gibi bir niyetim de yok. Sadece bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğunu sanan ve hiçbir fikri olmadığı halde fikri varmış gibi yapanlara tahammül edemiyorum, benim kusurum da bu.

Alıntı:
Soğutmayın insanı
demişsiniz.
Benim açımdan bir sakıncası yok soğumanızın.


Düzenleyen malbman : 07-03-2020 saat 09:06
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön