View Single Post
Eski 03-03-2020, 11:01   #21
serdarkayas
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 25-12-2019
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2
Bir kaç gündür yurtiçi kargonun yetkilileri ile uğraşıyorum. Kargonun teslim edilmesi için adres teyidi aldılar ve gün içerisinde teslim edileceğini söylediler. Sonrasında günler geçmesine rağmen gelmedi. kendilerini aradığımda geri iade edildiğini söylediler. işgüzarlık yapıp adresime gelmeden paketi adres yetersizliği nedeni ile geri iade etmişler. bu nedenle mazur görmenizi rica edeceğim. nasıl olduğunu ben de anlayamadım ama 24 saat muhatap bulunabilecek bir adrese paket getirememek de ayrı bir başarı olsa gerek. ayrıca hergün adresimin önünden geçiyor olmalarına rağmen.
üstelik kendi işgüzarlıkları nedeni ile geri gönderilen kargonun da parasını göndericiden talep etmeleri de cabası. yurt içi kargo plazalar şubesini yapmış olduğu beceriksizlik ya da işgüzarlık nedeni ile ayıplıyorum. adamlar basit bir paketi yerine ulaştırmaktan acizler.

bu durumda paketin tekrar gönderilmesini rica ediyorum. ayrıca daha önceki kargo kodu elinizde mevcut ve benimle paylaşabilirseniz konuyu yetkili mercilere taşıyacağım
teşekkürler

serdarkayas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön