View Single Post
Eski 27-02-2020, 09:55   #288
aydemiraydın
Ağaç Dostu
 
aydemiraydın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-02-2015
Şehir: BURSA
Mesajlar: 1,293
Sharon Trabzon Hurması, Meyve: orta boy, 140-180 g, Olgunlaşma Ekim sonu, tozlayıcı ihtiyacı yok, meyve tipi PVA (hasatta buruk) -16C dayanıklı, diğer adı Triumph. İsrail de Sharon ovasında yetiştirilen çeşittir.


Morali Trabzon Hurması ,Hurma verimi iyi olup ağacının yapısı kuvvetli gelişim gösterir.Morali Hurma çeşidinin meyve açık turuncu renkli olup yuvarlaktır.Ekim ayı içerisinde hasat edilir.Kendine verimli olup yumuşadıktan sonra yenilebilir.

Rojo Brillant Trabzon Hurması, Ağaçları yarı dik ve kuvvetli gelişir.Çok iridir. Meyveleri hafif uzunumsudur.Kabuk rengi kırmızımsı turuncudur.Meyve eti sert ve kalitelidir.Lezzetli bir tada sahiptir. hasad Ekim ve Kasım ayları.Kendine verimlidir.Dört yaşından sonra verime yatar. kökeni, ispanyol.

Hanna Fuyu Trabzon Hurması, Kuvvetli gelişir.Çok iridir.Yuvarlaktır, basık.Kabuk rengi turuncu kırmızı.Meyve et rengi sarı.Tadı buruk değildir.hasad Ekim – Kasım.Kendine verimlidir.Meyve olgunlaşmadan da tüketilebilir. Verimli bir çeşittir. kökeni, japonya

aydemiraydın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön