Konu: Şah dut
View Single Post
Eski 23-02-2020, 22:21   #83
Muda
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,802
Pakistan Dut Tayvan'ın süper uzun meyve dutu

Uzun Dut ağacı Fideleri, süper tatlı ve ekşi ve meyveli. Tropikal bir türdür, Yangtze Nehri'nin güneyinde bitki yetiştirilmesi tavsiye edilir ve kuzeyde bir seraya ihtiyacı vardır.



Tayvan'ın süper uzun meyve dutu, aynı zamanda süper meyve dutu olarak da bilinen Tayvan'ın uzun meyve dutudur, Tayvan'ın dört mevsim uzun meyve dutu, güzel meyve dutu, mor altın bal dutu, Tayvan taze gıdalar için uygun çeşitleri, yüksek şeker içeriği, asit içermez. Tayvan'ın süper uzun meyve dut meyvesi ince, meyve uzunluğu 8-12 cm, en uzun 18 cm, meyve çapı 0.5-1.2 cm, meyve ağırlığı 20 grama kadar, güzel görünüm, iyi tat, yüksek şeker içeriği, şeker içeriği 18-20% , tatlı ve ekşi, dört mevsim alışkanlığı olan mu başına 2.500 kg'dan fazla. Tayvan'ın süper uzun meyve dutları son yıllarda en popüler meyve dutlarından biridir. Gezi bahçelerinde vazgeçilmez bir değerli çeşittir ve Güney Çin'de dikim için uygundur. Tayvan' s süper uzun meyve dut fideleri pahalıdır ve uzun meyve dut yetiştiriciliği diğer çeşitlerden biraz daha karmaşıktır. Tropikal bir tür olduğu için kuzey türünün meyvelerini bırakması kolaydır. Az miktarda tohum eklenmesi tavsiye edilir ve çok sayıda fide dikmek mümkündür.




Meyve dut adı: Tayvan uzun meyve dut

Meyve dut özellikleri: (her mevsim farklı)

Meyve dut özellikleri: tatlılık% 20'ye kadar ulaşabilir ve meyve 18 cm'ye kadar olabilir.

Sonuç yılları: ikinci yılda meyve, 4 yılda yüksek verim

Dikilen dönüm sayısı: 110-330 (satır aralığı 1-2, bitki aralığı 2-3 metre)

Dut yapraklarının yıllık verimi: 800kg veya daha fazla
Yıllık dut üretimi : 2500kg'dan fazla (meyveleri düşürmek kolaydır, üretimi garanti etmek zordur)


Kış fideleri toprağa girdiğinde, genellikle 1 metreden daha yüksektir. Ulaşım kolaylığı için, genellikle yaklaşık 20-40 cm'ye kadar keseriz. Fideler kalın ve incedir. Boyutu belirtmeniz gerekiyorsa, fiyatı görüşmek için lütfen bizimle iletişime geçin. Fide boyunda fidelerin hayatta kalma oranı çok büyük değildir.

Long Mulberry Tree Seedlings

Bizim himalaya dutu bu sitede Tayvan uzun meyve dutu olarak yazıyor.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön