View Single Post
Eski 19-02-2020, 19:46   #6
morladim
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 25-01-2020
Şehir: antalya
Mesajlar: 7
Merhabalar,

@bilinebilir,

Şikayet edilmeyeceğinizi düşünürseniz belki basit bir konteyner kullanabilirsiniz. Konteyner kullanmakta ruhsata tabii fakat işleyiş belediyeden belediyeye değişiyor. Konteynerın altı mıcır olursa, kazıkların üstünde duruyorsa, göstermelik 2 adet lastiği ile birlikte jant yanlarına kaynatılırsa gibi farklı şekillerde bizim için mahsuru yok diyen belediyeler oluyor. Ben şahsen böyle bir riske girmekten kaçınırım ama bu şekilde ikamet edilen çok fazla yapı var.

2. olarak aklıma gelen pazarcıların kullandığı gibi bir hameş yaptırmak veya 2. el bulmak. Arazinizde onu bir yere sabitleyebilirseniz hırsızlık için biraz daha caydırıcı olacaktır. Bunların kapalı kasa olanlarını görmüştüm daha önce, neredeyse bir oda gibi oluyor.

Bahsettiğiniz belki tarım arazilerinde normalde imarın gelmesi daha uzun zaman alacaksa o vakte kadar belli kriterlerde inşaat ruhsatı veriliyor diye biliyorum. Fakat bu prosedürler imarlı arsada yapı ruhsatı almak gibi neredeyse aynı derecede uzun ve zor oluyor. Belki bu prosedürleri tecrube eden bir forum kullanıcısı vardır.

İyi günler dilerim.

morladim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön