View Single Post
Eski 15-01-2020, 16:10   #236
Meraklıdr
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-10-2018
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 67
Merhabalar, tohumlarımı paylaşmak ve başka tohumlarla da kavuşacak olmanın heyecanı içimi kapladığından biraz erken kazırlamışım galiba tohum poşetlerini. Mısır tohumları buzdolabından çıktığı gibi güvelenmeye başlamış, merak etmeyiniz erken müdahale ile kurtarıldılar, sadece birşey rica ediyorum, tohumlar lojistik merkeze ulaştığında buzdolabına ya da soğuk bir yere konabilirlermi acaba? Ev ısısında bir iki günde bile güvelenmelerinden korkuyorum.
Bir bilenimiz de bu güve mevzusu için ekstra aydınlatma yapabilirse ne kadar güzel olur. Trabzonda yüksek nem sebebiyle fasülyelerin dalında güvelendiğini söylüyor annem, sağlıklı bir engelleme yöntemi varsa öğrenmek isterim.
Bir de geçen yıl sn. lojistik merkezinin destek talebine tarihi uyduramam sebebiyle olumlu yanıt verememiştim, bu sene becerebilirsem şimdiden destek gönüllüsü olmak istiyorum , işi gerçekten çok zor görünüyor belki bir faydam dokunur. İstanbul'daydı diye hatırlıyorum, doğruysa ve desteğe ihtiyacı olursa büyük bir sıkıntı olmazsa ben burdayım��*♀️

Meraklıdr Çevrimdışı   Başa Dön