View Single Post
Eski 13-01-2020, 15:50   #214
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,523
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
2014 @Sevgi Durul dan gelmiş, önceki yıllarda da bir kez paylaşmıştım, geçen sene ekmedim, ancak ilginç fiziki görünüşü, her daim sert yapısı ile dolmalık hariç her şekilde kullanılabilir. Turşusu için bölmek lazım, 20 cm. e ulaşabiliyor uzunluğu.. Acılığı için ortaya yakın diyebiliriz.

Tohumlar önceki seneden, bir kaç sene daha geçse çimlenme yüzdesi düşecek. 'bu yıl ekelim nerede tohum' desek tohum bulamayacağız. Muhafaza ettiğim tohumlardan dağıtıyorum, çok fazla talep olmasın diye özellikle son anlarda dağıtayım dedim, fazla talep olursa karşılayamam. Forumda bakıştırdım hızlıca ama başka paylaşan göremedim. Böyle tohumları alıp sonraki yıllarda paylaşmayanları kulaklarından forumun ortasında tavana asmak lazım, bak bakalım bir daha yapıyorlar mı..

Eklenti 702518


İlk bir kaçı karadüzen tohum dağıtımları dahil olmak üzere altı kez tohum paylaşım etkinliklerine katıldım. İlk kez dağıtımını yaptığım bir çeşidin paylaşılması, beni ziyadesiyle memnun etti. Bu yüzden size teşekkür etmek istedim, Sayın TCM. (Turşusu çok güzel oluyor. Tarifini burada paylaşmıştım.)

Maalesef, (paylaşanları tenzih ediyorum) tohum talep edenlerin büyük çoğunluğunu dağıtımlarda göremiyoruz.

Bu vesileyle, etkinlikte görev alan herkesi tebrik ediyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Başa Dön