View Single Post
Eski 09-01-2020, 20:02   #41
SecretGarden..
Ağaç Dostu
 
SecretGarden..'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-01-2020
Şehir: İzmir
Mesajlar: 104
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi encarte Mesajı Göster
Merhaba;

Ortada belli bir bütçe var. 105.000TL.
Bu rakam ile bahsettiğin hayatı kolaylıkla kurabilirsin. O konuda sıkıntı yok. Araba artık lüks değil zaruri ihtiyaç oldu. Mevcut bütçen haricinde yıllık gelirin 7.200TL (12ay*600TL)
Artık araba sahibi olduktan sonra sadece evinin önünde dursa bile yıllık ortalama 2.000TL masrafı olacak. Bu da aklında olsun.

Araba + eşyalardan sonra, ev kiralasan geri kalan paran ile yağmasa da damlar şeklinde yatırım geliri olur.

Benim amacım çıktığın **** düşlediğin bu güzel yolculukta mutlu olmanı dilemek. Ama sen yine de çok acele etme güzel kardeşim. Sonra keşke deme.

Bide beğendiğin ev fotolarını paylaşacaktın. En azından satın alma sonrası için maliyet çıkartılır. **** daha ucuza mal edebileceğin fikirler olur.

Tekrar kolay gelsin.

Abı ben onu şöyle yapayımmı bu gece 12 otobusuyle Ant İZmir -İzmir Ödemiş yapıyorum bıletlerımı aldım yanı yaırn sabah 10 gıbı en gec ödemişteyim .ben gıdınce oraya oldu dıyelım anlasıtk o evın fotograflarını atıcam tamamı öyle yapalım.

bırde dogru dıyorsun ve ben zaten bugun Araba almamaya karar verdım bısıklet !!! en guzelı bu..
ama 1 aylık uygun fıyata araba kıralayacagım malzeme cekmek gıt gel elektrık su tesısat ıvırı zıvırı ıcın..
ekonomık davranıyorum kı otobusle gıtmeyı uygun gorudm ucak bıletı bıle bakmadım (kı arada 100 tl bıle fark olsa o da para dır benım ıcın dıyerek)

Ama tabı paradan eksılme oldu banka kredılerımı odedım 12 bın gıttı bugun ınternet elektrık vs kapattım..
hattımı konturluye cevırdım.
Hepsını sıfırladım 1 ay deıgl 3 ay deıgl 1 yıl sonrasını hesaplayarak borcsuz baslamak ıstedım hayatıma..

zaten kardesım aydında evlendı kız dogurdu doguracak sıgıntı gıbı kayınvalıdesındeydı bugun onada ev tuttum aydından sıfır daıre kırasınıda yıllık ödedım (sınavları var hem calısacak hem aıle babası olup okuyacak buda onun sınavı) e naklıyesı koltuk camasır makınası eksıgı vardı bugun ınternetten onlarıda odedım ..benden bu kadar dedım cekıldım..
vıcdanen rahatlamayınca yolumuza devam edemıyoruz..kaldı 70 bın..hadı bakalım ..gazamız mubarek ola bu arada forumda butun ekonomımı ogrendı yanı ) tamam aldım ben mesajı Dur ben gıdeyım yarın oldugu an fotograf atıcam .

SecretGarden.. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön