View Single Post
Eski 07-01-2020, 22:14   #31
encarte
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 16-10-2011
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 37
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SecretGarden.. Mesajı Göster
Ben bılıyorum basıma gelecegı..işte bugun eve dogru gelırken otobuste bunların benzerleırnı dusunuyordum kı bırısı geldı şlank dıye yuzume gerceklerı vurdu ..yoo nıye umut kırıcı olarak dusuneyım..Dogru söyluyorsunuz..hepsıne kaıtlıyorum...
o zaman şöyle danısayım..

evı aldım tadılat vs bıttı para dıyelım..
benım Rahmeltı babamdan gelen her ay 600 tl maşım var devletten (cogunu uvey annem alıyor bana kalan 600 Tl.
Hattımı köntörluye cevırecegım elektrık suyuma ınternetıme yetmez mı ! yeterde e sıgara ıcıyorum ekmek arada kıyma et vs..
arabada alacagım dızlde olsa gıderı var..

buna bır ekonomıst yorumu alaıblırmıyım bılınmeyen denklem nasıl kurtulaıblırım..
Tekrar merhaba,

Yüze çarpmak demeyelimde dost acı söyler olsun. İstersen satın almaktan önce kiralama olayını deneyebilirsin. Civarında yaşayan insanları tanıdıkça karar verirsin. Hem senide tanımış olurlar. Doğası yerleşim çok iyi olsa bile komşuların ile uyumsuzluk olduğunda en azından daha kolay yer değiştirebilirsin. Senin için çok yeni bir yer olacağından öncelikle kısa sürelide olsa kiralamak daha iyi gibi.

Madem biraz gelirin var, sattığın evin parası ile de bankada yatırım hesabında tutabilirsin. Aylık gelirin birazazcık daha artar. En azından kira ve zaruri ihtiyaçları karşılaman daha kolay. Ama lütfen sadece ev fiyatına odaklanma. Çünkü elindeki paraya uygun heryerde ev bulursun.

encarte Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön